TARIEVEN

 

Het verblijf IN en OP De Zeeuwse Kust Bunker kent verschillende tarieven in het midden- en hoogseizoen, met een minimum van 2 nachten in het midden- en 3 nachten in het hoogseizoen.

 

Bij aankomst zijn er een doosje koffiecups (regular), een rol toiletpapier, een vuilniszak, vaatwasmiddel en standaard kruiden als peper&zout aanwezig, zodat je direct van je verblijf kunt genieten!

 

Standaard tarief IN de bunker

140,00 euro per nacht t/m 8 oktober 2020

170,00 euro per nacht van 9 oktober - 3 januari 2021

 

Het standaard tarief (midden- en hoog seizoen) IN de bunker is gebaseerd op een bezetting met 3 personen (+ eventueel 1 kind in een babybedje) en excl. 70,- euro eindschoonmaak en 1,50 euro p.p.p.n toeristenbelasting.

 

Standaard tarief OP de bunker

195,00 euro per nacht t/m 8 oktober 2020

225,00 euro per nacht van 9 oktober - 3 januari 2021

 

Het standaard tarief OP de bunker is gebaseerd op een bezetting met 5 personen (+ eventueel 2 kinderen, elk in een babybedje) en excl. 85,- euro eindschoonmaak en 1,50 euro p.p.p.n toeristenbelasting.

 

Korting bij verblijf langer dan 3 nachten

Voor zowel IN als OP de bunker gelden de volgende kortingspercentages op het standaardtarief:

4 nachten = 5%

5 nachten = 10%

6 nachten = 15%

7 nachten of meer = 20%

Dit betekent dus dat hoe langer u verblijft, hoe hogere korting u geniet!

 

Annuleringsvoorwaarden

Na het maken van een reservering kan er binnen 24 uur gratis geannuleerd worden. Mocht u 24 uur na de reservering besluiten te annuleren, dan wordt tot 14 dagen voor aankomst 50% en daarna 100% van de totaalprijs in rekening gebracht. 

 

Borg

Voor zowel OP als IN de bunker wordt een verplichte borg van 150,- euro in rekening gebracht. Uiterlijk 14 dagen na het uitchecken, na verrekening van eventuele schade, wordt deze teruggestort.

 

Extra maatregelen in verband met COVID-19 

Om het risico op een eventuele besmetting met COVID-19 zo klein mogelijk te houden, vragen we al onze gasten eigen handdoeken, keukenlinnen, een badmat en onderlakens met dekbedovertrekken mee te nemen.

 

Naast extra desinfectie tijdens de eindschoonmaak, zal het appartement na vertrek van gasten de eerstvolgende nacht ongebruikt gelaten worden om zo ook eventuele besmetting via aerosolen te voorkomen.

 

Verder dienen alle gasten op de dag van aankomst voor 10.00 uur via email of whatsapp te bevestigen dat ze géén COVID-19 symptomen hebben. Mocht één of meerdere gasten tijdens (of in de twee weken na) het verblijf toch COVID-19 symptomen ontwikkelen, dan dient dit direct gemeld te worden en wordt (verplicht in onze regio) de GGD ingeschakeld ivm contactonderzoek tijdens het verblijf.