TARIEVEN

 

Het verblijf IN en OP De Zeeuwse Kust Bunker kent verschillende tarieven in het midden- en hoogseizoen, met een minimum van 2 nachten in het midden- en 3 nachten in het hoogseizoen.

 

Bij aankomst zijn er een doosje koffiecups (regular), een rol toiletpapier, een vuilniszak, vaatwasmiddel en standaard kruiden als peper&zout aanwezig, zodat je direct van je verblijf kunt genieten!

 

Standaard tarief IN de bunker

140,00 euro per nacht in het midden seizoen (t/m 28 juni 2020) 

170,00 euro per nacht in het hoog seizoen (29 juni - 30 augustus 2020)

 

Het standaard tarief (midden- en hoog seizoen) IN de bunker is gebaseerd op een bezetting met 3 personen (+ eventueel 1 kind in een babybedje) en excl. 70,- euro eindschoonmaak en 1,50 euro p.p.p.n toeristenbelasting.

 

Standaard tarief OP de bunker

195,00 euro per nacht in het midden seizoen (t/m 28 juni 2020)

225,00 euro per nacht in het hoog seizoen (29 juni - 30 augustus 2020)

 

Het standaard tarief (midden- en hoog seizoen) OP de bunker is gebaseerd op een bezetting met 5 personen (+ eventueel 2 kinderen, elk in een babybedje) en excl. 85,- euro eindschoonmaak en 1,50 euro p.p.p.n toeristenbelasting.

 

Korting bij verblijf langer dan 3 nachten

Voor zowel IN als OP de bunker gelden de volgende kortingspercentages op het standaardtarief:

4 nachten = 5%

5 nachten = 10%

6 nachten = 15%

7 nachten of meer = 20%

Dit betekent dus dat hoe langer u verblijft, hoe hogere korting u geniet!

 

Last-minute tarief

Voor reserveringen binnen 2 dagen voor aankomst geldt een last-minute tarief van 25,- euro korting per nacht. Dit tarief geldt enkel voor 2 personen IN de bunker en voor 3 personen in 2 slaapkamers OP de bunker en is excl. eindschoonmaak en toeristenbelasting.

 

Extra maatregelen in verband met COVID-19 

Om het risico op een eventuele besmetting met COVID-19 zo klein mogelijk te houden, vragen we al onze gasten eigen handdoeken, keukenlinnen, een badmat en onderlakens met dekbedovertrekken mee te nemen.

 

Naast extra desinfectie tijdens de eindschoonmaak, zal er na vertrek van gasten steeds geprobeerd worden beide appartementen de eerstvolgende nacht ongebruikt te laten om zo ook eventuele besmetting te voorkomen.

 

Verder dienen alle gasten op de dag van aankomst voor 10.00 uur via email of whatsapp te bevestigen dat ze géén COVID-19 symptomen hebben.