TARIEVEN 2019

 

Het verblijf bij De Zeeuwse Kust Bunker kent verschillende tarieven in het laag-, midden- en hoogseizoen, met een minimum verblijf van 2 nachten in het laag seizoen en 3 nachten in het midden- en hoogseizoen.

 

Laag seizoen:  4 februari - 31 maart 2019

Midden seizoen: 1 april - 30 juni & 2 september - 3 november 2019

Hoog seizoen: 1 juli - 1 september 2019

 

Standaard tarief

De standaard prijzen voor een overnachting IN de bunker variëren van 95,- euro per nacht in het laagseizoen tot 175,- euro per nacht op zaterdag in het hoogseizoen. 

De standaard prijzen voor een overnachting OP de bunker variëren van 145,- euro per nacht in het laagseizoen tot 225,- euro per nacht op zaterdag in het hoogseizoen.

 

Tevens geldt er een kortingspercentage dat van 5% bij 4 nachten, oploopt tot 20% bij een reservering van 7 nachten. Dit betekent dat hoe langer u verblijft, hoe hogere korting u geniet.

 

Het standaard tarief (laag-, midden- en hoogseizoen) IN de bunker is gebaseerd op een bezetting met 3 personen (+ eventueel 1 kind in een babybedje) en exclusief de eindschoonmaak en toeristenbelasting.

 

 

Het standaard tarief (laag-, midden- en hoogseizoen) OP de bunker is gebaseerd op een bezetting met 5 personen (+ eventueel 2 kinderen, elk in een babybedje) en exclusief de eindschoonmaak en toeristenbelasting.

 

Last-minute tarief

Voor reserveringen binnen 7 dagen voor aankomst geldt een last-minute tarief van 25,- euro per nacht. Dit tarief geldt enkel voor 2 personen IN de bunker en 3 personen OP de bunker (+ eventueel 1 kind in een babybedje) en is exclusief eindschoonmaak en toeristenbelasting.

 

 

Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt, liggen er per persoon 2 handdoeken, is er keukenlinnen, een schone badmat, een rol toiletpapier, een vuilniszak en zijn er vaatwasblokjes aanwezig. Je kunt dus direct bij aankomst van je verblijf genieten!